En eller anden tekst her 👋

Hjemmeside Kursus

Online Hjemmeside & WordPress Kursus.

Slip for dyre freelancere og bureauer. Lær at oprette, designe, vedligeholde og opdatere din egen professionelle hjemmeside –  helt uden at skrive én eneste kode!

Kampagnepris: 8.499 kr.

Før 13.499 kr.

Hvad lærer du?

Lav din egen professionelle WordPress hjemmeside

Byg din professionelle drømmehjemmeside fra bunden. I fremtiden vil du selv kunne tilføje nye funktioner, foretage ændringer og opdatere din hjemmeside selv – undgå dyre udviklere og realiser dine ideer på egen hånd.

Få 100% styr på lovgivning, sikkerhed og vedligeholdelse

Du lærer alt fra opsætning lovpligtigt cookie-samtykke til sikkerhedsopdateringer og backup af din hjemmeside. Gør din side lovlig og sikker – let og ligetil.

Design din hjemmeside præcis som du vil have den.

Webdesign er en personlig sag, og det kan være svært at ramme plet, når andre skal omsætte din vision til virkelighed. På vores kursus bliver du klædt på til selv at skabe din hjemmeside, præcis som du drømmer om.

Lav moderne mobilvenlige hjemmesider

I gennemsnit vil 59% af alle personer, der besøger din hjemmeside, gøre det fra mobilen. Derfor vil du lære, hvordan du gør din hjemmeside mobilvenlig på den bedst mulige måde.

Hvem er kurset til?

Freelancere og bureauer kan købe adgang her til kursets ressource bibliotek her. 

Til nybegynderen

Har du aldrig lavet en hjemmeside før? Så er kurset ideelt for dig. Kurset tager dig ved hånden fra det allerførste skridt og vejleder dig trin for trin til du står med en færdig hjemmeside.

Til let-øvede

Har du allerede en WordPress og Elementor hjemmeside, men føler dig usikker på visse aspekter? Dette kursus er ideelt for selvstændige og medarbejdere, der håndterer virksomhedens WordPress-side.

Fra nybegynder til advanceret

Slip for dyre freelancere​

At få bygget en hjemmeside koster mellem 13.000 og 350.000 kr. Hvis der senere skal laves ændringer, kan en webudviklers timepris være høj – en udgift, der hurtigt løber op. Med dette kursus, til en pris af kun 8.499 kr., lærer du at gøre det hele selv. Du får evig adgang til kursusmaterialet, og du kan altid kontakte din underviser, da kurset inkluderer personlig en-til-en videosupport.

Tilpas din hjemmeside, som du vil

De fleste hjemmesider kræver ikke kodning fra bunden. Derfor bruger 43% af alle hjemmesider WordPress, inklusiv store navne som Det Hvide Hus, Vogue og Disney. Det smarte ved WordPress? Du kan installerer Elementor, som gør, at du ikke behøver at skrive en eneste linje kode for at designe din hjemmeside præcis, som du ønsker!

Adgang til kæmpe ressource bibliotek med videoguides og skabeloner

Få ubegrænset adgang til et omfattende bibliotek fyldt med videoguides og skabeloner, der gør det nemt og effektivt at bygge og tilpasse din hjemmeside.

Sikker og lovlig hjemmeside

Udover at designe din hjemmeside, er det vigtigt at sikre, at den overholder dansk lovgivning og er fuldstændig sikker. Det handler ikke kun om udseende, men også om at beskytte både dig og dine besøgende.

Hvad indeholder kursus?

Introduktion

Kom hurtigt i gang med en letforståelig introduktion til internettets verden. Lær alt om hosting, domæner, WordPress, og Elementor – pakket ind i en simpel og overskuelig forklaring.

Opsætning & Installering

Du guides igennem gennem køb af domæne, opsætning af hosting, og installation af WordPress og Elementor. Plus, vi sikrer din hjemmeside med topmoderne sikkerhedsforanstaltninger. 

Design af hjemmeside

Jeg lærer dig hvordan du bruger Elementor til at designe din egen professionelle hjemmeside – lige præcis som du ønsker den skal se ud. Dette sker sideløbende med, at jeg selv designer en fra bunden. Du vil også få eksklusiv adgang til min research om det perfekte hjemmesidedesign

Hurtig og brugervenlig hjememside

Du lærer at optimere din hjemmeside for den mobile æra! Med 59% af hjemmesidebesøg fra mobile enheder, lærer jeg dig, hvordan du tilpasser din hjemmeside til både mobiler og tablets. Plus, jeg deler hemmelighederne til en lynhurtig hjemmeside, der sikrer dine besøgende den bedste oplevelse.

Logo Design

Lær hvordan du selv laver et professionelt logo med guides til forskellige gratis designværktøjer. 

Brug af lovlige Copyright-free billeder og ikoner

Bliv en ekspert i at finde og anvende gratis, professionelle billeder. Vi lærer dig, hvor og hvordan du henter de perfekte billeder, der kan løfte din hjemmesides udseende til nye højder.

Find og brug farver fra andre hjemmesider

Lær kunsten at kombinere farver og skrifttyper fra andre eksisterende hjemmesider du kan lide. Jeg guider dig igennem processen, så du kan skille dig ud fra mængden.

Lovlig og sikker hjemmeside

Du bliver klædt på til at gøre din hjemmeside sikker mod hackere og sørge for, at den overholder alle relevante love. Vi lærer dig de nødvendige skridt til at beskytte både dig selv og dine besøgende.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster kurset?

Kurset koster kun 8.499 kr. som en engangsbetaling. Når du har betalt, har du adgang til kursets materialer for livet.

Hvis du endnu ikke har et domæne og hosting, vil der være en årlig omkostning til en tredjepart, som er uundgåelig. Jeg viser dig, hvordan du kan reducere denne udgift til kun 350 kr. om året. Se beskrivelse af omkostningerne her.

Ja! Det kræver ingen forudgående erfaring.

Kurset er designet til nybegyndere, men benyttes også af personer der er ansat i virksomheder med ansvar for en eksisterende  WordPress hjemmeside med Elementor.

Nej, det gør det ikke.

Der er meget, du skal vide, når du skal lave en hjemmeside, men det kræver ikke, at du er teknisk anlagt. Hvis du følger kurset skridt for skridt, vil du stå tilbage med din egen færdig hjemmeside.

Du kan få alle dine penge refunderet inden for 30 dage, selvom du har set 100% af forløbets materiale. Der er dog en enkelt undtagelse: Hvis vi afholdt en-til-til online sparringsmøder eller support indenfor de 30 dage kan du få refunderet halvdelen af prisen på kurset.

Kontakt mig på emil@klitmose.dk hvis du vil have refunderet dine penge. 

Såfremt du har benyttet dig af din tilfredshedsgaranti én gang, kan du godt blive en del af forløbet igen på senere tidspunkt. Hvis prisen i mellemtiden er steget, gælder den nye pris.

Kurset inkluderer 2 timers online en-til-en support, hvor vi sammen gennemgår dine udfordringer. Du kan fordele de 2 timer, som du ønsker. Måske har du kun brug for 20 minutter i starten og 1 time senere – det er helt op til dig, hvordan du vil bruge dem.

Og skulle du have brug for mere, finder vi selvfølgelig en løsning, naturligvis uden ekstra betaling.

Hvor længe har jeg adgang til forløbet?

Du har adgang til forløbet for evigt. Alt nyt, der tilføjes til kurset i fremtiden får du adgang til gratis. Du betaler kun én gang.

Hvis din hjemmeside er lavet i WordPress og Elementor, kan du stadig bruge kurset. Du kan blot springe den første del over.

Skriv til emil@klitmose.dk om rabat og hvilke moduler du ønsker at gennemgå.

Om Emil Klitmose

Hjemmeside omkostninger

Udover prisen for selve kurset, er der uundgåelige løbende omkostninger forbundet med at have en hjemmeside aktiv på internettet.

Disse omkostninger dækker ydelser fra tredjepartsvirksomheder, som har ansvaret for at hoste din hjemmesides filer – det vil sige at sørge for, at din hjemmeside er tilgængelig online. De står også for administrationen af dit domæne, som er det unikke navn, din hjemmeside er kendt under på internettet. Disse tjenester er essentielle for at holde din hjemmeside kørende og synlig for verden.

Overblik:

Er 2024 året du skal have styr på hjemmesiden?