Kursus platform

Introduktion til WordPress og Elementor

Denne guide er kun for betalende kursister

Opsummering

I denne video får du en forklarende introduktion til WordPress og Elementor.

Jeg forklarer også, at du med dette kursus får  2 års gratis Elementor Pro til en værdi af 1.400 kr. Alle ændringer du laver i Pro-versionen af Elementor vil stadig forblive på din hjemmeside hvis du efter 2 år ikke vælger at købe Elementor igen – så du behøver ikke bekymrer dig om, at ændringerne du laver udløber. 

Uddybning af emne

En hjemmeside består af flere unikke sider såsom forside, kontaktside, ydelsesside m.v.

En hjemmeside er altid opbygget i tre dele: en øverste del (headeren), en midterste del og en nederste del (footeren). Headeren og footeren er ens på alle sider, men indholdet i den midterste del varierer fra side til side.

WordPress er en platform, hvor alle sider, blogindlæg, plugins og indstillinger er gemt, og som kun ejeren kan se.

Der er en nem måde at bruge WordPress på, og en svær måde at bruge WordPress på.  Den svære måde er tidskrævende og besværlig og har ingen fordel over den nemme metode vi lære. 

Den nemme metode, hvor Elementor revolutionerede processen, er en visuel sidebygger, der tillader direkte redigering på front-enden. Med Elementor kan man intuitivt trække elementer ind i sit design, hvilket effektiviserer processen og gør det nemmere at opnå det ønskede udseende uden at skulle håndtere komplekse indstillinger.

Kurset inkluderer 2 års gratis brug af den betalte version af Elementor. Efter disse 2 år skifter den til den gratis version, men de designændringer, der er foretaget med den betalte version, vil fortsat være bevaret.

Brug for hjælp? 👋

Gå til ressource-bibliotek eller book et online en-til-en support møde med mig – så løser vi det sammen. Book et online møde her eller skriv til emil@klitmose.dk for hjælp.

Jeg kan desværre ikke nås på telefonen da jeg sandsynligvis sidder og hjælper en anden kursist. Men book et møde, så får vi det løst!